شنبه تا پنجشنبه (12 تا 8 شب)

مشاوره حضوری و آنلاین

تهران، شهرک غرب، خیابان درختی

تروما در نوجوانان

تروما در نوجوانان

مطالعه‌ای نشان می‌دهد که حدود 16 درصد از پسران و 19 درصد از دختران ممکن است به اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)، افسردگی اساسی یا سوء مصرف مواد دچار شوند. تجربه خشونت، آزار جسمی یا سوء استفاده جنسی به شدت خطر ابتلا به این اختلالات را افزایش می‌دهد.

محقق اصلی، دین کیلپاتریک، و همکارانش در مرکز ملی تحقیقات و درمان قربانیان جنایت در دانشگاه کارولینای جنوبی با 4023 جوان 12 تا 17 ساله از طریق تلفن مصاحبه کردند. آن‌ها اطلاعات جمعیت‌شناختی، تاریخچه تروما و علائم مشکلات روانی را جمع‌آوری کردند. نتایج نشان داد که تعداد زیادی از این نوجوانان به نوعی اختلال مبتلا هستند.

نتایج تحقیق

کیلپاتریک و همکارانش دریافتند که 7.4 درصد از پسران و 13.9 درصد از دختران در شش ماه گذشته دچار افسردگی اساسی بودند. در سال گذشته، 8.2 درصد از پسران و 6.2 درصد از دختران به سوء مصرف یا وابستگی به مواد دچار شده بودند. محققان از شیوع PTSD شگفت‌زده شدند؛ تقریباً چهار درصد از پسران و بیش از شش درصد از دختران معیارهای این اختلال را داشتند.

تجربه خشونت

حدود 40 درصد از مصاحبه‌شوندگان گزارش کردند که خشونت بین فردی را به‌طور مستقیم تجربه کرده یا شاهد آن بوده‌اند. این نوجوانان در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به اختلالات روانی بودند. داده‌ها نشان می‌دهند که بسیاری از جوانان با حوادث آسیب‌زا مواجه می‌شوند و واکنش‌های احساسی قابل توجهی را تجربه می‌کنند. کیلپاتریک می‌گوید: «وجود این شیوع در میان نوجوانان قطعا نگران‌کننده است.»

آسیب‌های تروما

آسیب‌های تروما در نوجوانان، به‌ویژه در دوران کودکی، شامل سوءاستفاده جسمی، جنسی و هیجانی و غفلت جسمی و عاطفی است.

مقالات مرتبط رو اینجا بخونید!  اختلال شخصیت مرزی چیست؟

جسمی به معنای آسیب عمدی به کودک زیر 18 سال است.

هیجانی زمانی رخ می‌دهد که بزرگسالان به کودکان احساس بی‌ارزشی القا کنند. سوءاستفاده جنسی به رفتارهای جنسی بین کودک و بزرگسال اشاره دارد. غفلت جسمی شامل نادیده گرفتن نیازهای اساسی کودک است و غفلت عاطفی به عدم تأمین نیازهای عاطفی کودک اشاره دارد.

 تأثیرات بلندمدت

تروماهای دوران کودکی تأثیرات مخربی بر مغز در حال رشد دارند. کودکانی که در معرض آسیب‌های جنسی، جسمی و عاطفی قرار می‌گیرند، ممکن است در آینده با مشکلاتی مانند «من دروغین»، «اختلال شخصیت»، «احساس شرم»، «ترس و تروما» و «رفتارهای خطرناک» مواجه شوند.

 اهمیت بررسی تروما

بررسی تروماهای دوران کودکی اهمیت زیادی دارد. این اطلاعات می‌تواند به مشاوران خانواده و درمانگران کمک کند تا به بهبود کودکان آسیب‌دیده بپردازند و اقدامات حمایتی مناسبی را برای پیشگیری از آسیب به کودکان و نوجوانان انجام دهند.

اگر نوجوان شما از این موضوع رنج میبرد با ما تماس بگیرید.

منبع

نوشته های مرتبط

 

پنج تکنیک زوج درمانی که باید در...
پنج تکنیک زوج درمانی که باید در رابطه خود امتحان...
اضطراب چیست؟
اضطراب چیست؟ اضطراب چیست؟اضطراب یک حالت روحی و جسمی از انتظارات...
هرآن چیزی که باید درباره اختلال وسواس...
هرآن چیزی که باید درباره اختلال وسواس اجباری بدانیم.رفتارهای اجباری...

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button