شنبه تا پنجشنبه (12 تا 8 شب)

مشاوره حضوری و آنلاین

تهران، شهرک غرب، خیابان درختی

چگونه به مسائل کوچک واکنش شدید نشان ندهیم؟

چگونه به مسائل کوچک واکنش شدید نشان ندهیم؟

استودیو فانتزی / شاتر استوک

این استرس نیست که ما را می‌کشد، بلکه واکنش ما به آن است. همه ما گاهی اوقات نسبت به مسائل کوچک واکنش شدید نشان می‌دهیم، اغلب بدون اینکه متوجه باشیم.

اگر احساس می‌کنید به خاطر مسائل جزئی عصبانی یا ناراحت می‌شوید، بدانید که راهکارهایی وجود دارد که می‌تواند به مدیریت بهتر احساساتتان کمک کند. احساسات طبیعی هستند و گاهی اوقات نیاز به ابراز آن‌ها داریم، اما واکنش‌های شدید به موقعیت‌ها معمولاً مؤثر نیستند. بهتر است مشکلات آزاردهنده را بپذیریم و به دنبال راه‌های سازنده برای بیان و مدیریت آن‌ها باشیم. اگر واقعا مشکلی پیش بیاید، ناراحت شدن منطقی است، اما واکنش‌های بیش از حد به مسائل کوچک می‌تواند به مشکلات بزرگ‌تر منجر شود.

بسیاری از افرادی که واکنش شدید نشان می‌دهند، تمایل دارند به موقعیت‌هایی فکر کنند که مطابق خواسته‌هایشان نیست و این امر مانع از تفکر در مورد گزینه‌های دیگر می‌شود. افکار منفی مانند “چرا من اینقدر بدشانس هستم؟” یا “این مشکل همیشه برای من پیش می‌آید” تنها استرس و اضطراب بیشتری ایجاد می‌کند.

محرک‌های خود را شناسایی کنید.

همه ما محرک‌هایی داریم که می‌توانند ما را به واکنش‌ شدید سوق دهند. شناسایی این محرک‌ها به ما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر احساسات خود داشته باشیم. به عنوان مثال، من وقتی به سختی روی موضوعی کار می‌کنم و کسی از آن انتقاد می‌کند، به شدت واکنش نشان می‌دهم. اگر بدانید چه چیزی شما را تحریک می‌کند، بهتر می‌توانید واکنش‌های خود را مدیریت کنید.

اگر هنوز از محرک‌های خود آگاه نیستید، به وقایع هفته گذشته فکر کنید و مواردی را که شما را ناراحت کرده‌اند شناسایی کنید. این موارد می‌توانند شامل طرد، انتقاد یا حتی موضوعاتی باشند که هیچ ارتباطی به شما ندارند. همچنین به این نکته توجه کنید که آیا در آن لحظات خسته، گرسنه یا مضطرب بوده‌اید. با شناسایی محرک‌ها و شرایط مرتبط، می‌توانید در آینده بهتر عمل کنید.

مقالات مرتبط رو اینجا بخونید!  چگونه احساس دلتنگی برای خانه در مهاجران متوقف می شود ؟

انتظارات خود را بررسی کنید.

زندگی گاهی اوقات به آرامی پیش می‌رود و ناراحتی‌ها اجتناب‌ناپذیر هستند. افراد و موقعیت‌ها همیشه قابل پیش‌بینی نیستند. با کمی فاصله گرفتن از خود و توجه به احساسات دیگران، می‌توانید به انتظارات واقع‌بینانه‌تری برسید. واکنش‌های شدید معمولاً زمانی رخ می‌دهند که بیش از حد بر خود متمرکز هستیم. با مدیریت انتظارات، احتمال واکنش‌ شدید به نواقص را کاهش دهید.

به خاطر داشته باشید که اگر چیزی برای مدت طولانی شما را آزار می‌دهد، کوچک‌ترین ناراحتی می‌تواند شما را از کوره به در ببرد.

هنگام بروز مشکلات، به صورت مستقیم با آن‌ها مواجه شوید.

احساساتتان را بیان کنید؛ مثل روزمره نویسی.

نکات برای مدیریت واکنش‌ها:

1. یک لحظه برای خودتان وقت بگذارید.

به تغییرات درونی خود توجه کنید (تنش در گردن، صورت داغ، ضربان قلب بالا) و با تنفس عمیق آرام شوید.

2. منطقی فکر کنید.

به واقعیت‌ها نزدیک شوید و از شخصی‌سازی وقایع اجتناب کنید. سعی کنید دلسوزی را در خود پرورش دهید.

با این روش‌ها می‌توانید به موقعیت‌های زندگی‌تان به شکلی مؤثرتر پاسخ دهید و از واکنش‌ شدید به مسائل کوچک جلوگیری کنید.

منبع

مطالب مرتبط

نوشته های مرتبط

 

مشاوره قبل از ازدواج چیست؟مشاوره قبل از ازدواج چیست؟
مشاوره قبل از ازدواج چیست؟
مشاوره قبل از ازدواج چیست؟ مشاوره قبل از ازدواج نوعی از...
زوج درمانیزوج درمانی
پنج تکنیک زوج درمانی که باید در...
پنج تکنیک زوج درمانی که باید در رابطه خود امتحان...
مشاوره پیش از ازدواجمشاوره پیش از ازدواج
مشاوره پیش از ازدواج
 چرا مشاوره پیش از ازدواج ضروری است؟ بسیاری از افرادی که...

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button